Sokos Hotels 2017

Sokos Hotels lähti kanssamme mukaan viettämään Positiivisuusviikkoa. Hotellit ympäri Suomea palkitsivat positiivisimpia työntekijöitä sekä asiakkaita. Alta löydät osallistuneiden hotellien valinnat sekä perustelut valinnalle.

Haluaisiko teidän yhteisönne lähteä mukaan ensi vuonna viettämään Positiivisuusviikkoa? Palkitkaa Positiivisuusviikolla oman yhteisönne positiivisimmat ja lähettäkää tieto valinnoista meille! Materiaalia Positiivisuusviikon viettämiseen löydät täältä.

Original Sokos Hotel Albert

Työntekijä:
Tara. Original Sokos Hotel Albertin positiivariksi valitsimme aamiaiseltamme Taran, joka piristää vieraidemme ja työkavereiden päivää aurinkoisella hymyllä ja iloisella asenteella. Hän on aina iloisella tuulella ja huomioi omalla toiminnallaan muita sellaisella tavalla, joka tuo hyvän mielen ihan jokaiselle. 🙂 Taraa muistimme diplomilla ja kukkakimpulla.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

Tatjana Turpeinen

Työntekijä:
Tatjana Turpeinen
. Positiivisimmaksi työntekijäksi valitsimme Tatjana Turpeisen kerroshoidon osastolta. Tatjana on oikea hyvänmielen lähettiläs, aina hymyilevä ja aurinkoinen. Hän on aina valmis ojentamaan auttavan käden jos työtoveri sitä tuntuu tarvitsevan. Ihana, rauhallinen ja lämminsydäminen Tatjana on itse iloinen ja luo iloa ympärilleen. Kuvassa hän poseeraa esimiehensä Merja Rytkösen kanssa.

Matti Lyytinen ja Harri Myötävuori

Asiakas:
Matti Lyytinen ja Harri Myötävuori. Positiivisimmaksi asiakkaaksi tuli valituksi kaksi henkilöä; kun nämä liikkuvat parimuodostelmana, niin ei sitä rauhaa voinut rikkoa. Aattelimme, että siinä se menee kaksi kuin yksikin, kun Karjalassa ollaan… Herrat ovat Matti Lyytinen, kuvassa vasemmalla ja Harri Myötävuori oikealla. Ihania, hauskoja, huumorintajuisia ja sydämeltään sivistyneitä herroja molemmat. Aina tulee jotenkin hyvä mieli, kun näkee nuo nimet saapuvien listassa! Näiden veikkosten kuvat voisivat olla sanakirjassa sen positiivinen kohdalla.

 

Original Sokos Hotel Royal, Vaasa

Mika Lahtinen

Asiakas:
Mika Lahtinen.
Mika on ollut meidän asiakkaamme jo vuosien ajan. Hän on aina iloinen, hyväntuulinen ja hänellä on aina hetki aikaa jutusteluun. Hänen positiivinen elämänasenne luo myös ihmisille hänen ympärillä hyvää fiilistä 🙂

Original Sokos Hotel Presidentti

Nea

Työntekijä:
Nea.
Hotellimme positiivisimmaksi henkilöksi on tänä vuonna valittu uudessa Bistro Manussa työskentelevä pirteä Nea! Kuten kuvasta näkyy Nealla on hymy herkässä, ja Nean iloisuus tarttuu niin työkavereihin kuin vieraisiimmekin.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Suvi

Työntekijä:
Suvi tulee töihin iloisella ja auttavaisella asenteella; Suvilla on aina aikaa asiakkaille ja työtovereille. Suvilla ei hymy hyydy eikä hermo mene kiperissäkään tilanteessa.

Asiakas:
Irma on aina iloinen ja ihana asiakas. Hän tulee hotelliin asumaan aina hyvällä ”pössiksellä” ja on odotettu asiakas vastaanotossa 🙂

Irma

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

 

Anu Kemppainen

Työntekijä:
Anu Kemppainen.
Meidän positiivinen työkaveri on Anu Kemppainen. Anun elämän motto on: Iloinen elämänasenne kantaa päivästä päivään!

 

Asiakas:
Toni Koivunen.
Meidän positiivinen asiakas on Toni Koivunen Mr.

Toni Koivunen

Aurinko Tonin elämän motto on: Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Käyttäydy niin kuin haluat, että sinua kohtaan käyttäytydään. Positiiivisuus tuo hyvää tullessaan.

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Katri Ruohonen

Työntekijä:
Katri Ruohonen.
Hotellimme positiivisimmaksi työntekijäksi on valittu Trattorian Katri Ruohonen. Katri on aina yhtä hymyä, ja työkaverin sanoja lainaten, ”Katrin sanat on aina voideltu kultahippusin ja ympärillä leijuu keijupölyä” 🙂

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Sari Vallo

Työntekijä:
Sari Vallo. Tekee työtään ammattiylpeydellä. Paneutuu asiakkaan tarpeisiin ja jutustelee mukavia asiakkaiden kanssa. On iloinen työkavereilleen, ottaa uudet työntekijät positiivisella tavalla huomioon ja haluaa auttaa heitä tulemaan osaksi porukkaa.

Asiakas:

Urpo Väisänen

Urpo Väisänen. Aina hymyissä suin pitkänkin päivän jälkeen. Huumorintaju huipussaan ja mukana meidän porukan tajuttomissa jutuissa. Luo ympärilleen positiivista fiilistä. Ilostuttanut meitä läsnäolollaan vuoden jokaisella viikolla.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Mika Eklöf

Työntekijä:
Mika Eklöf. Original Sokos Hotel Hamburger Börsin positiivisimmaksi valittiin Mika Eklöf. Mikalta ei hymy hyydy ja hän palvelee suurella sydämellä kaikkia asiakkaita. Hän on aina valmis auttamaan, opastamaan ja ratkomaan arjen isoja ja pieniä tietotekniikan haasteita. Onnea Mika ja iso kiitos päiviemme piristyksestä.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Kari ja Ulla

Työntekijä:
Ulla Puhakka. Vuoden Positiivisimmaksi Työkaveriksi valitsimme Ulla Puhakan. Ulla pitää hyvää huolta vieraistamme ja hotellistamme sekä kerroshoidon että ravintolan puolella. Ulla on ihanan sydämellinen ja löytää kaikista tilanteista myönteiset puolet. Hän levittää hyvää mieltä työkavereille joka osastolla.

Asiakas:
Kari Kilponen. Vuoden Positiivisimmaksi Asiakkaaksi valitsimme valloittavan Kari Kilposen, joka on hotellimme pitkäaikainen kanta-asiakas sekä majoitus-, ravintola- että kokousvieraana. Kari on aina iloinen ja nauravainen ja hänet tavatessaan hyvä tuuli tarttuu ja hymy nousee omillekin huulille.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Mimosa Makkonen

Työntekijä:
Mimosa Makkonen. Meidän vuoden positiivisin työntekijä on Mimosa Makkonen aamiaiselta ja kerroshoidosta. Mimosa on aina aurinkoinen, iloinen ja ihanan nauravainen ja pitää hyvää yhteishenkeä yllä :).

Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna

Työntekijä:
Matti Saarinen.
Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinnan työntekijät valitsivat Positiivisemmaksi työntekijäksi keittiömestarin Matti Saarisen Perustelu: Tuonut ”isolla nallekarhu – olemuksellaan” turvallisuutta, naurua, kuuntelua, jämäkkyyttä, ystävyyttä.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Anni

Työntekijä:
Anni. Mikkelin Vaakunan henkilökunta äänesti vuoden positiivisimmaksi työntekijäksi Frans & Michellen vuoropäällikkö Annin. Anni on aina iloinen ja ystävällinen, eikä pokka petä tiukassakaan tilanteessa.

Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

Työntekijä:
Vuoden positiivisimmaksi työntekijäksi valitsimme Peten. Sydämellinen Pete on aito porukan tsemppari ja mahtava työkaveri, jolla on aina jotain positiivista mielessä. Satoi tai paistoi, hymy ei hyydy. Sama positiivisuus tarttuu helposti muihin! Peten kanssa kuvassa luovuttaa diplomia Original Coach Outi.

Asiakas:
Vuoden positiivisimmaksi asiakkaaksemme valitsimme Pasin, joka on viihtynyt vieraanamme alkuvuodesta alkaen. Pasi tuo hyvää mieltä kaikille ja hän ehtii aina vaihtamaan muutaman sanan vastaanotossa tilanteesta riippumatta. Vastaanotto palkitsi ansaitusti hyväntuulisen miehen ja hän ilahtui kovasti tästä huomiosta! Pasin kanssa kuvassa luovuttaa diplomia Original Coach Sanna ja taustalla vastaanoton vuoropäällikkö Päivi.


Annimari Korte on Vuoden Positiivisin Suomalainen 2020

”Kun tekee kaikkensa unelmiensa eteen eikä luovuta, kaikki on mahdollista” Posit Lue lisää »

Jorma Uotinen on Vuoden Positiivisin Suomalainen 2019

Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati on valinnut Vuoden Positiivisimmaksi Lue lisää »

Mestarivalmentaja Jukka Jalonen: ”Aitous ja luottamus tärkeitä”

Mestaruudet ovat vahvistaneet Jukka Jalosen uskoa positiivisuuden voimaan Haastattelu t Lue lisää »

Turun alueen vuoden positiivisimman tittelit jaettiin neljälle yhteisön valopilkulle

Turun Positiivareiden tuomaristo on jälleen valinnut alueen positiivisimmat, joiden i Lue lisää »

Mikko ”Peltsi” Peltola on Vuoden Positiivisin Suomalainen 2018

MIKKO ”PELTSI” PELTOLA ON VALITTU POSITIIVISMMAKSI SUOMALAISEKSI 2018 Positiivareid Lue lisää »

Vuoden 2017 julkistustapahtuma

Vuoden Positiivisin Suomalainen 2017 julkistettiin 21.9.2017 Original Sokos Hotel Vaakunas Lue lisää »