Etusivulle | Anna palautetta | Yhteystiedot
Vuoden Positiivisin Suomalainen 2014 Pekka Hyysalo

Pekka Hyysalo on Vuoden Positiivisin Suomalainen 2014   Katso tapahtuman video- ja kuvakooste täältä Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati on... Lue lisää »
Jutta Gustafsberg on vuoden 2014 Positiivisin Tamperelainen

Vuoden Positiivisin Tamperelainen 2014 JUTTA GUSTAFSBERG   Vuoden Positiivisimmaksi Tamperelaiseksi 2014 on valittu Jutta Gustafsberg. Kampanja tavoitti tänä vuonna yli 2000 ... Lue lisää »
Elise Brandt on vuoden 2013 positiivisin pohjoiskymenlaaksolainen

Kouvolan Nuorkauppakamari valitsi yhteistyössä kaupunkilehti PK:n kanssa vuoden 2013 positiivisimmaksi pohjoiskymenlaaksolaiseksi kuusankoskelaisen elokuvateatteri Studio 123:ssa työsk... Lue lisää »

Mikkelin Vuoden Positiivisin 2009
Jukka Pöntinen

Kaikkien aikojen viidenneksi Vuoden Positiivisimmaksi Mikkeliläiseksi on valittu Jukka Pöntinen. Mikkelin Nuorkauppakamari ry etsi 1. - 30.6.2009 välisenä aikana Vuoden Positiivisinta Mikkelistä avoimella haulla, johon kuka tahansa saattoi jättää oman ehdotuksena. Lopullisen valinnan teki yhteistyökumppaneista koostuva arvovaltainen raati yleisöltä tulleista ehdotuksista.

Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen 2009

Vuoden Positiivisimmaksi Mikkeliläiseksi 2009 on arvovaltainen raati yksimielisesti valinnut Jukka Pöntisen. Valinnassaan raati huomioi mikkeläläisiltä ja Mikkelissä asioivilta ihmisiltä tulleet ehdotukset, joiden mukaan Jukka Pöntinen on pyyteetön ihmisten auttaja ja ilahduttaja, joka luo positiivisuudellaan ja huumorintajullaan hyväntuulisuutta ympärillä oleville ihmisille. Hän on innostunut ja palveluhenkinen niin työssään kuin vapaa-aikanakin. Hän on pidetty ja ystävällinen henkilö.

Jukka Pöntinen, tunnettu mikkeliläinen monitoimimies, on syntynyt Ristiinassa, mutta asunut koko ikänsä Mikkelissä. Hän työskentelee Mikkelissä Osuuskauppa Suur-Savon pääluottamusmiehenä. Päätyönsä lisäksi hän on monessa mukana; hänet tunnetaan muusikkona ja erilaisten tilaisuuksien vetäjänä. Jukka Pöntinen on tuttu ja odotettu esiintyjä monissa erilaisissa tapahtumissa ja paikoissa. Hän viihdyttää ihmisiä niin omana persoonana kuin erilaisina hahmoinakin, joista tunnetuin on varmasti joulupukin hahmo. Joulupukkina hän on tuonut iloa tuhansille lapsille niin kauppakeskuksessa, Etelä-Savon radiossa kuin televisiossakin.

Arjen Sankarit 2009

Arvovaltainen raati päätti muistaa myös erikoistunnustuksin Arjen Sankareita, jotka omalla arkipäivän toiminnallaan levittävät positiivista ja elämänmyönteistä asennetta ympärilleen. Vuoden 2009 Arjen sankari – kunniakirjat luovutettiin seuraaville henkilöille:

Matti Nojonen, innostava liikunnanohjaaja ja fysioterapeutti, joka omalla esimerkillisellä elämänasenteellaan tempaa ihmiset mukaansa. Hän on sisukas, lannistamaton ja huumorintajuinen persoona, joka levittää hyvää tuulta ympärilleen.

Anja Laaksonen, Anjan Puiston sinnikäs yrittäjä, joka on kovalla työllään luonut maisemallisesti upean puistoalueen.

Kaiken kaikkiaan Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen 2009 -ehdotuksia tuli yhteensä 320 kappaletta. Näiden ehdotusten perusteella lopullisen valinnan Vuoden Positiivisimmasta Mikkeliläisestä 2009 teki yhteistyökumppaneista koostuva arvovaltainen raati. Raadin kokoonpano oli: Hanna-Kaisa Koivisto (puheenjohtaja, Mikkelin Nuorkauppakamari ry), Ville Leskinen (Kaluste Marsalkka), Kari Liikanen (Mikkelin Kaupunkilehti), Kyösti Ylijoki (Miset Oy), Sanna Paavilainen (Etelä-Savon Kirjapaino), Heikki Hämäläinen (Osuuskauppa Suur-Savo), Heikki Syvänen (Etelä-Savon Osuuspankki), Marko Palhomaa (Aitoasunnot Palhomaa Oy Lkv), Sari Siiskonen (Etelä-Savon Energia Oy).

Valintaraadin tehtävä oli haastava, sillä suurin osa ehdottajista oli paneutunut ehdotuksen laadintaan ja perustelut olivat hyviä. Projekti antoi mahdollisuuden nostaa esiin joitakin, vaikka jokainen ehdotettu olisi tunnustuksen arvoinen. Ehdotettuja on joka puolella ympärillämme, joskus jopa niin lähellä, ettemme itse sitä huomaa. Siksi on tärkeää, että kannustamme toinen toisiamme ja annamme myös itsellemme arvoa tekemästämme työstä itsemme, perheidemme sekä toisten hyvinvoinnin ja jaksamisen eteen.
Vuoden positiivisin Suomalainen - Copyright Positiivarit - Yhteystiedot - Verkkopalvelun käyttöehdot